At spise ude i Spanien

Som studerende eller familie på lavbudget-ferie er det rart at vide, hvor man kan få noget at spise til en billig penge. I Spanien er maden generelt billigere end i Danmark, men nedenfor har jeg beskrevet et par billige restauranter, hvor der serveres international eller traditionel spansk mad til gode priser.

Generelt om at spise ude i Spanien

Når man skal ud at spise i Spanien, er der lige et par råd, som er gode at huske, hvis det er første gang, man besøger landet.

I Spanien holder de siesta (hele året) fra kl. 14-17. Her lukker de fleste almindelige butikker, men store internationale kæder som f.eks. H&M og Zara samt stormagasinet El Corte Inglés holder åbent. Det er i dette tidsrum, at det er normalt at spise frokost - nogle steder først fra kl. 15.

Menú del día - Dagens menu til 10 euro

Som levn fra tidligere tider serveres der de fleste steder en Menu del día (Dagens menu), som altid koster omkring 10 euro. Menu del día består af to retter mad samt dessert og et glas vin/sodavand/vand til maden samt brød.

Konceptet blev skabt for at fattige arbejdere kunne være sikre på at få et solidt, varmt måltid mad om dagen til en pris, som var til at betale. Mange steder kan man vælge mellem forskellige retter, og menu del día er ofte rigtig lækkert.

Reklame

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.